perjantai 19. heinäkuuta 2013

36. Aasialaista hierontaa

Baarien neonvalot ja kadulle kiirivä musiikki vetävät magneetin lailla ohikulkijoita sisään baareihin ja klubeihin. Ravintolat houkuttelevat lomailijoita kansainvälisillä ruokalistoillaan ja lukuisat liikkeet edullisilla ostosmahdollisuuksilla.

Hän näyttää päivettyneeltä kuten tässä vaiheessa kesälomaa kuuluukin. Osumme ihastuttavan puutarhan ympärille rakennetun asuinyhteisön sinisten markiisien alle, rapun eteen ja tarroituksen innoittamana painamme ovikelloa. "Wai", sanon skandinaavisen varovaisesti thaihieromon oven avanneelle sievälle hierojattarelle. Kieliongelmista huolimatta saamme sovittua thaihieronnasta. Hinta on kolmekymmentä euroa. Ei sisällä hierojaa talon puolesta, joten minun on hierottava Häntä. Luulen, että diili on paikallisen hintatason mukainen.

Meidät ohjataan koppiin ja tytöt laittavat musiikin soimaan. Se on thaimaalaista iskelmää. Portugalin tuntija saattaisi löytää yhteneväisyyksiä fadoon. Kaukaisia, mutta kuitenkin. Huoneessa on tuuletin, talouspaperirulla, babyoilia ja patja, jonka päällä on pyyhe. Kaikki ylimääräinen on sisustuksessa jätetty kaupungin melskeeseen. Riisumme Hänen kanssaan vauhdilla. Alta paljastuvat punaiset rintaliivit ja stringit. Huokailemme toistemme suuhun - ehkä hengityksemme hukkuu musiikkiin. Toivottavasti, sillä seinät ovat kotimaisen rakennuskäsityksen asteikolla vähintääkin ohuet. Oma maa mansikka ja niin edelleen.

Hän asettuu makuulle. Suutelemme. Haluan nuolla Häntä. Liu´un jalkoväliin ja otan Hänet suuhuni. Vien sormen pepulle ja hieron Häntä nuolessani pullistuvaa klitorista. Hän huokailee selkeästi pidätellen päästämästä ylimääräisiä ääniä. Seinien läpi kuulemme kuinka hierojattaret keskustelevat keskenään. Matkaoppaan thai-sanastolla on mahdotonta tietää mistä tytöt puhuvat. Äänet loittonevat. Keskitymme. Minä nuolemaan, Hän antautumaan suulleni. Hän vavahtelee suuhuni sykkien samalla sormeani vasten. Hän näyttää sormillaan "kaksi". Hän tuli tuplasti. Aivan peräperää. Minä otan sormeni pois Hänen pepustaan ja kohottaudun suutelemaan Häntä liukuen sisään.

Nain Häntä äänettömämmin kuin koskaan. On kiihottavaa olla hiljaa. Antaa musiikin viedä. Käännän Hänet kontilleen. Ihomme läiskähtelevät, emmekä ole enää vieraskoreita. Matkaopaskin tajuaisi mitä tässä huoneessa tapahtuu jos sattuisi ulkopuolelle jonkun kadonneen asiakkaansa etsintäreissulla tänne eksymään. Laukean Häneen.

Huoneessa ei ole pesumahdollisuuksia, joten pyyhkäisemme suurimmat pois ja poistumme tukat sekaisin kiittelemään vieraanvaraisuudesta. Hierojatar toivottaa hyvää päivänjatkoa sujuvasti suomeksi. Astumme ovesta kirkkaaseen ulkoilmaan vilisevälle kadulle. Päivä Castreninkadulla on kaunis. Kyllä Suomen kesä on upea.




3 kommenttia:

  1. Olipas kauniisti kirjoitettu. Voi kun joku thaihierois muakin noin...

    VastaaPoista
  2. Onko Hän vaimosi vai toinen nainen? Ja kumpi heistä on tuo 12 vuotta nuorempi rakkaus? Vai onko Hän useampi nainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on minua 12 vuotta vanhempi, "toinen"- ja ainoa nainen.

      Poista