torstai 23. elokuuta 2012

11. Juhla-päivällinen

Ensi tapaamisestamme ei ole vielä kokonaista vuotta, mutta pikavuorolaisilla ei ole aikaa odotella. Varasimme majoitustilat siitä samasta läävästä, josta kutina alkoi. Nostin käteistä, sillä kortilla maksaminen ei kuulu tähän kuvioon tai näihin nuhjuisiin majataloihin.

Hän näytti aamulla upealta mekossaan. Töistä nussimaan karkaaminen tuntuu edelleen hillittömän hauskalta. Niinkuin silloin. Salaparina pyöriminen on hauskaa ja petän Häntä vain Hänen kanssaan. Työpäivä päättyy kolmelta. Ehdottoman epäselvää ja muka huolestuneen kuuloista hajamielistä muminaa, läppärin kansi kiinni ja palaverista poistuminen. On hauska huomata, että opetellut kikat tulevat selkäytimestä kun niitä tarvitaan.

Haen Hänet töistä ja ajamme kutupaikkaamme. Olisiko pitänyt varata kondomeita? Ehkä suojautuminen yksiavioisessa parisuhteessa antaisi kristillisesti ajatellen jonkun iljettävän lisäboostin. Kun tässä ollaan melkein varkaissa. Leikitään ainakin.

Oven lukko naksahtaa kiinni. Hänellä ei ole mekon alla mitään. Ihana yksityiskohta, jonka huomasin jo autossa. Hänen nännejään ei puuvillalla vangita. Herkulliset nipukat. Valmiina minulle.

Kävellessämme posket punaisina autolle meitä vastaan tulee Lemminkäisen ohukainen ja paksukainen. Paheksuva katse paljastaa heidän arvaavan kuka äsken huusi nuuksionkoiraa niin, että thai-siivooja valahti hetkessä valkoiseksi. Joko tiestö on siinä kunnossa, että ehtii neonvaatteissa huokaisemaan vai mitä siinä toljotatte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti