perjantai 4. tammikuuta 2013

14. Kynttilöitä, jotka palavat koko vuoden



Vaateliikkeen ystävällisten nuorten neitien pakkaillessa naruja pussiin höpisen ajatuksissani karkkipäivästäni. Hän tarvitsee paperia mariannelleen. Tytöt kikattelevat - toinen viikkaa, toinen laskuttaa. Olemme ostaneet Hänelle vaatteitä täältä ja joka kerta tuo pikkuinen blondi on kiinnittänyt huomionsa meihin. Häntä se hieman huvittaa - siksi ostan Hänen pöksynsä juuri täältä.

Vuosi vaihtui ja hyvällä maulla sisustettiin. Ostin Hänelle pikkuhousut heräteostoksena - tai en nyt niin herätteenäkään. Pidän tapanani kuljettaa Hänen pitsisiään työkalupakissa, tai siis Guollassa, jota kutsun työkalupakiksi - en vieläkään osaa remontoida. Haluan pitää Hänet lähelläni ja lounastunnilta aion palata Hänen tuoksu mukanani. Jouduin kaupoille siksi, etten tahdo, että Häntä paleltaa. Hänen edustamansa yritys uskoo viileään sisäilmaan.

Pikku breikistä kehkeytyy hikinen iltapäiväpuhde, vaikkei Hän vastaan taistelekaan. Kiitos varasukkahousujen vain Hänen takkuinen tukkansa paljastaa lounaan olleen vähintäänkin tulinen. Palaan tietokoneeni ääreen savettin imelä tuoksu haaroissani. En usko kosmetiikkaan, mutta sitä ei usko kukaan: haisen kuin kemikalio, joten seuraavat kosteuspyyhkeet on syytä ostaa apteekista.

1 kommentti:

  1. Sä tulit takaisin. Toivottavasti pysyvästi. Kaivattu on.

    -N42

    VastaaPoista