torstai 3. tammikuuta 2013

13. Viisikymmentä sävyä vaaleanpunaista

Hittolainen - ei flunssaa, mutta Hänen pieni punaisensa yskii kylmyyttä. Talvikin tuli. Käyntiäänestä on ennakoitavissa pakoputkistoon liittyviä tulevaisuuden investointeja, mutta kaikki harrastukset maksavat ja autoja täytyy huoltaa. Talvirenkaat rohisevat alla ja vuosi ensitapaamisesta kulunut. Ympyrä on sulkeutunut, kotka on laskeutunut ja ollaanpa sitä hupailtu iltalehdessäkin - kun lukijoilta kysytään seksistä - tai pikkujoulupettämisistä ja kesälomaseksistä.

Juhlistimme vuosipäivää kahdenkeskeisellä pienellä matkalla. Oli mukavaa päästä Hänen kanssaan vaihtamaan ympäristöä vailla arkielämän velvoitteita. Tarvitsimme molemmat sitä.

Ulkomaanmatkamme sisälsi poreammeen, jonka kalustoon kuului karvainen mies. Karvaisesta miehestä inspiraatio lähti - tai ehkei sittenkään, mutta jokatapauksessa seksiämme dokumentoi parisuhteemme ulkopuolinen henkilö. Videokuvausta. Voisi kuvitella, että paneminen jonkun edessä tarkoittaa exhibionistisia mielitekoja, mutta me unohdimme miehen kokonaan.

Kenties pulssi kohosi eniten hakiessani miestä hotellinrespasta - kun emme arvanneet kotiin tuota optiikkavelhoa tuoda. Intimiteetti- ja mukavuus syistä. On jostain syystä nolompaa hakea respasta kaiken kansan edestä mies ja laukku kuin kysellä päivähuonetta, nostaa kauluksia naamiointitarkoituksessa tai maksaa vaivihkaa käteisellä.

Ainoastaan hanskojen vaihtuminen oli kiusallinen pikku episodi muuten mukavan illan päätteeksi. Onneksi kuvaaja huomasi erheensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti