maanantai 6. toukokuuta 2013

30. Kun on pää pyörällä, toivoo tasapainon säilyvän


Haluan Häntä ja Hän minua. Osaamme ostaa toisillemme iltapalatarvikkeet tai rintaliivit. Tarvitsen pian sellaiset, sillä juomme naimisen päälle olutta. Olen saanut pehmeyttä - ja tosi paljon pillua. Syy ja seuraus. Tai toisinpäin tässä tapauksessa. Siinä varmaan tärkeimmät kuulumiseni.

Näissä blogeissa on tapana teititellä teitä lukijoita kun ollaan pahoillaan siitä kaikesta kiireestä, joka syö aikaa kirjoittamiselta - ja jota itseään arvostavan blogistin elämä on. Anteeksi, lukijat, että tässä on viiletetty "tukka putkella". Nöyrää rehentelyä: en halua mitään ilmaiseksi, kun nyt on tätä rahaa.

Pidän päiväkirjaa Hänestä - joku toinen pitää vaikkapa muodista. Helsingin Sanomien NYT-liitteen artikkeli blogistien poikaystävistä sai minut mietteliääksi. Hän ei ajattele teinityttölauman tuijottavan Häntä koska Hän on blogini Hän. Teinit eivät lue blogiani.

Vuosi sitten sain anonyymejä varoituksia siitä, kuinka arki iskee kasvoille kun kuherruskuukausi on vietetty. Silloin ei pikkuhousuostoksilla käymisiä paljon muistella, valistuneimmat arvelivat. Arki on tullut ja nussimme mieluusti päivittäin jos arjen rutiinien hoitaminen sen sallii. Se on minusta hyvin kun ottaa huomioon ne ikuiset helvetin lieskat, joissa petollisuutemme vuoksi elämme - tasapainoisena parina, joka avasi uuden luvun elämässä pian vuosi sitten.

Salasuhdetta harkitsevia neuvon olemaan varovaisia. Spontaanisti tai ainakaan harkitsematta mihinkään ei kannata ryhtyä: Hartsukin pani Iinaa autossa. Sitten lopulta. Että se onni voi olla siinä nenän edessäkin.

Minä en aio pettää tai koskaan käyttää Hänen etunimeään tässä blogissa. Eli tämä kirjoitus on statistiikkojen toivossa. Koska helvetti - tätähän luetaan vitusti, kuten on tapana sanoa. Nöyrin mielin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti