sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

23. Varaa mukaan aina liikuntamuotoon sopiva vaatetus ja helposti suljettava sekä avattava vesipullo

Olimme taannoin kiipelissä. Värikkään tapahtumaketjun lopputulemana pieni matkashampoopullo löysi tiensä Hänen peppuunsa kun muutakaan ei ollut saatavilla. On hyvä varautua muutenkin, esim. sähkökatkosten varalta kynttilöin ja taskulampuin. Teemme parisuhteemme hoitamisen nimissä kahdenkeskeisiä reissuja. Seksipitoisia sellaisia. Välineistömme on sullottavissa flightcase-muotoon helposti: kuminen lakana, pari tappia, helmet, liukuvoidetta, kaalimato ja ooppera-naamio. Ei nyt vakavissaan sentään kaalimatoa, mutta kuitenkin.

Kotimaanmatkailijoina olemme kokeneita, uskallan väittää. Enkä nyt malta olla hieman heristelemättä. Mutta pelkästään neuvoksi muille. Olemme karttaneet huolellisen suunnittelun vuoksi suurimmat karikot, eikä kysyvä tieltä tietenkään eksy. Suomessa. Ja useimmat tavarat voi ostaa myös paikan päältä, mutta yllättävienkin tilanteiden varalle on hyvä varautua. Hygieniatarvikkaiden, kuten matkashampoopullon mukaan pakkaaminen on itsestään selvää: Hyvä hygienia paitsi tekee olosta miellyttävämmän, myös auttaa suojautumaan lomakohteessa vaanivilta bakteereilta. Loman aikana moni haluaa huolehtia myös ulkonäöstään, joten matkatavaroiden joukosta on hyvä löytyä myös jotakin kauneuden- ja ihonhoidon perustarvikkeita.

Ensimmäistä kertaa kirjautuessamme hotelliin meitä molempia pyydettiin täyttämään matkustajailmoitus. Salaparille tämä olisi ehdoton koetinkivi. Kivulias kuin väkivalta-aalto Libyassa. Nyt voitiin vaivaantuneesta empimisestä ja alteregolla-kirjautumis-kysymyksestä vapaina vähän ylpeilläkin. Kyllä Hänen kanssaan kelpaa näyttäytyä.

Sitten nussimaan.

Hän on varautunut laittamalla kauniit alusvaatteet, joita en huomaa. Hän kysyy viattomasti, jo täysin alastomana, että pidinkö näkemästäni. Vasta suu täynnä rintaa ymmärrän eilisen ostosreissun todellisen luonteen - ruokatarvikkeita kun ei näkynyt ja Tuomas valitteli prosciutton loppuneen. Hänen ei tarvitse varautua kuin liukuvoiteella, sillä rucola vie liukkauden kun kolmatta kierrosta pelataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti