lauantai 23. helmikuuta 2013

18. Hänenikäisensä


Arkinen autopano on poikaa. Ajamme halki lumisen maiseman sinne missä teletapit, legot ja murrosikäisten kokeisiin lukemisen pakon lannistavuus loistaa poissaolollaan. Hyppäämme takapenkille. Otan Hänet syliini ja liu´un Hänen sisäänsä. Aktiiviliikkujana Hän tanssii sylissäni niin, että joudun palaamaan mielessäni erääseen taloudellisen taantuman aiheuttamaan työhuoleen, jotten tulisi Häneen hallitsemattoman aikaisin. Hän nussii ottaen tukea etupenkeistä. Kulma, jossa Hän ottaa minua sisäänsä, on poikkeuksellisen nautinnollinen. Hän huutaa orgasmiaan ruiskuten syliini. Mehutetrallinen. Ainakin.

Jatkamme Hänestä märkinä lähetyssaarnaajassa emmekä huolehdi hetkeäkään auton vaihtoarvosta. Hänen orgasminsa sekoittuu hikeen. Lämmin neste hänen orgasminsa muodossa saa voihkeen kaikumaan korvissa huipun hiivuttuakin. Käännän Hänet selälleen ja laukean Häneen antaen kaiken täydellä kauhalla.

Ja puurosta tulikin mieleeni syöminen.

Nelikymppisen naisen seurassa ruokailu herättää ympäristön nelikymppiset naiset. Lounastamme Hänen kanssaan usein yhdessä. Käyttäydymme ravitsemusliikkeissä kuten ruokaillessa kuuluu. Ja kuten Välimäki edellyttää. En silti usko, että meitä erehdytään luulemaan työkavereiksi. Muistutan sitäpaitsi arkipukeutumiseltani enemmän kiinteistönvälittäjää kuin Hänen kollegaa. Tai Toni Häppölää vapaalla, miten vain.

Suhteellisen suoran hammasrivistöni pureutuessa tandoorikanaan, ajattelematta kuitenkaan purentaani liittyviä asioita sen syvemmin, hämmästyn vilkaistessani ympäristön tapahtumia. Törmään Hänenikäisensä naisen intensiiviseen katseeseen. Nainen nostaa kulmakarvojaan hymyillen ja kohottaen samalla vesilasia kai kurkuman polttamille huulilleen. Nainen on kohtuullisen nätti, mutta punahiuksinen. Flirtti on harvinaisen suorasukaista. Lähes poikkeuksetta saamani huomio tulee minua n. kymmenen vuotta vanhemmilta naisilta kun Hän on vierelläni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti