torstai 12. heinäkuuta 2012

6. Iholla


Tyydytän Hänet suullani ennen nukkumaanmenoa. Näytän sekä itselleni että Hänelle, että osaan soittaa kielelläni. "Kas näin heiluu hattu". Muutamassa kuukaudessa ei opi tuntemaan toisen kehoa, ellei ole oikein ahkera. Hän nauttii huomionosoituksistani ja operatiivisen osaston mies on tyytyväinen saadessaan suorittaa.

Heinäkuun yöt ovat hikisiä. Nukumme alasti. Käytämme samaa tyynyä ja peittoa - ja vain 10 prosenttia sängyn pinta-alasta. Painaudumme toisiimme kiinni niin tiiviisti, ettei nukkumatti tai aidan yli pomppaavan lampaan kihara mahdu väliimme. Hikemme sekoittuvat, muttei kumpikaan etäänny viilentymään. Hän sanoo, että minä kuorsaan.

Hän syö aamiaisen alusvaatteisillaan, jottei hame rypisty suotta. Se sopii minulle mainiosti, sillä pikku stringeissään Hän näyttää hurmaavalta, eikä riitaa lehdestä tule. Arki Hänen kanssaan on makoisampaa kuin kyyninen anonyymi osaa edes kuvitella.

Aika töissä kuluu hitaasti - olemme tänään koko illan kahden. Suunnitelmana on tehdä ruokaa. Jotain palaa uuniin ja sitten tilataan pitsaa. Hemaiseva nainen. Alaston kokki. Hän on.

Varon tietoisesti kertomasta muiden ihmisten mokailuista tässä blogissa jatkossa. Siksi en mainitse Markosta mitään. Kollegani näet selittää vaimolleen klamydian itäneen piilossa ties kuinka kauan. Hän on selkeästi saanut maistaa vierasta pillua. Ja minä katkera ja kateellinen raukka olen nykyään yksiavioinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti