torstai 26. heinäkuuta 2012

9. Meikittä

Salasuhteiden säännöllinen epäsäännöllisyys ei takaa tarttumapintaa arjen yksityiskohtiin. Niihin pikkuruisiin seikkoihin, jotka ovat merkityksellisiä. Olen nähnyt Hänet ilman meikkiä hotellihuoneessa, mutta meikittömyys on erilaista heinäkuussa, kesälomalla, ihmisten edessä. Hänen kasvonsa ovat saaneet väriä. Hänen vaalea rusketuksensa näyttää hyvältä. Hän on tyrmäävän kaunis antaessaan vauhtia keinulle, jolla minä ja jälkikasvuni kiljumme. Hän on hurmannut meidät kaikki. Hänen alahuulellaan on jäätelöä. Minä ja lapset kikatamme. Sanokoon joku muu, että on hinttimäistä kikatella keinussa.

Seksimme luonne ei ole muuttunut. Kestävää ja ergonomista. En ole varma Hänestä, mutta omalta osaltani tahdon vaalia meidän juttuja, sellaisiakin, joihin ei käytännön sanelemaa tarvetta enää olisi. Sängyssä pyöriminen on kivaa, mutta meillä on koko maailma pantavana. Eilen naimme heinikossa kakaroiden kirmaillessa veteen. Nyt ajemme työpaikkani parkkihalliin. Tutulle paikalle - kesäloman ollessa kesken ja kauneimmillaan. Tyhjennän takapenkin turvaistuimista ja Hän riisuu pikkuhousunsa. Kaikki on samaan aikaan tuttua ja odottomatonta. Kuten Richard Dean Andersonin lihoaminen.

Hän laukeaa suuhuni. Vetäydyn Hänestä ja Hän hymyilee. Aivan kuten talvellakin. Hymyillen nousen autosta ja jätän hänet siistimään tukkaansa. Käyn pikaisesti pesemässä käteni - ne ovat sotkuiset. Hänestä. Palaan autolle ja ajamme ostoksille. Hän löytää itselleen paidan. Näyttää hyvältä. Sitten jotain pientä vielä lapsille.

Jos salasuhteesta suhteeksi on tarinana sun mielestä paskaa, ei se meinaa et se on, vaan sitä et sä oot.

1 kommentti:

  1. Riemulla jäin minäkin seuraamaan salasuhdettasi ja riemulla jään seuraamaan suhdettannekin.
    Ihanaa, että päätit jatkaa kirjoittamista!
    - nuori neitokainen

    VastaaPoista