perjantai 13. heinäkuuta 2012

7. Nyt puhuvat puumanaiset

Nelikymppinen, itsestään huolta pitävä, elegantti ja kaunis nainen tekee hyvää kolmikymppisen miehen statukselle. Olen pannut merkille, että Hänen koskettelunsa saa ympäristön naiset valppaammiksi. Erityisesti ikäiseni. Kolmikymppinen naisväestö kiinnittää huomionsa Hänen puristaessa farkkujen verhoamaa, värisevää pikku pyllyäni.

Ympäristön huomio kulminoituu usein neutraaliin, joskin avoimen uteliaaseen katseeseen. Hän sanoo, että harva tyttö osaa suhtautua Hänenlaiseensa naiseen potentiaalisena uhkana. Nuoruus on valttia, uskovat siskot. Harhaluuloa ja tarpeeton yleistys. Hänen kauniita pohkeitaan korostavilla korkokengillä kopsutellaan epäjärjestystä miespolojen elämään. Niin se vain on.

Miesten suhtautumisesta en osaa sanoa. En aio panna yhdenkään muumin vaimoa enää, sillä Hänessä on minulle riittämiin. Pyyhkikää huoli pois, Markku ja Kari. Stockmannin Herkussa tuijottelu tuhlaa suotta keski-ik..aikuisen miehen energiaa. Silloinkin kun näykin julkeasti Hänen niskaansa.

Kulta, miksi kolmikymppinen mies?


Kolmekymppisen miehen kanssa kysyntä ja tarjonta kohtaa eri tavalla kuin samanikäisen miehen kanssa.

Seksissä kohtaavat kolmekymppisen mielikuvitus ja nelikymppisen varmuus. "Joo - makee idea, haluan kokeilla". Rakkaudessa aika määrittelevää minusta on se, että tällaista rakkautta ei koskaan voi pitää itsestään selvänä. Rakastuminen näillä spekseillä on vastoin monia todennäköisyyksiä ja yleisiä käsityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti